Betting är något som kan vara superkul att hålla på med, särskilt när det är dags för stora tävlingar eller matcher. Det vanligaste när man bettar är så klart att satsa pengar innan tävlingen startar, och förutspå vem som kommer vinna eller vilka som hamnar på topp tre eller liknande. Nuförtiden är dock väldigt populärt med så kallad livebetting, vilket är precis vad det låter som. Man spelar helt enkelt live under tävlingens gång, vilket gör det till ett perfekt extranöje om man ser något spännande. Givetvis så ändras oddset under loppet eller matchen så att det reflekterar de reella möjligheterna att vinna. Livebetting är inte bara ett kul sätt att göra sport mer spännande på, det finns massor av fördelar jämfört med ”vanlig” betting, även kallat pre-spel.

Livebetting och hur man kan spela på skidtävlingar

Livebetting på skidor

Fotboll är den vanligaste sporten för livebetting, men det går givetvis att testa denna tjänst på fler håll. Gillar man skidåkning så är det faktiskt en riktigt grym sport för livebetting, eftersom det gäller att tänka långsiktigt. Visst kan man spela på moment som vem som åker snabbast under ett visst delmoment eller vem som lyckas hämta upp flest platser. Det roligaste anser dock jag är att kolla lite på loppet och sedan slå till när till exempel en favorit hamnat lite på efterkälken. Det bästa med livebetting är att man kan få riktigt bra odds, samtidigt som man får en känsla av hur loppet kommer gå. Kan man lite om skidor så är det förstås extra bra, eftersom man då kan se vem som kanske lite orättvist ligger efter.

För att testa livebetting surfar du bara in på ditt spelbolag. De flesta aktörer erbjuder detta, och många streamer även loppen eller matcherna live så att du kan följa dem samtidigt som du spelar. Testa gärna när det är dags för nästa stora skidmästerskap!